Agenda Yahudi Dalam PC/Laptop

Posted by yakuza on Wednesday, 1 February 2012

Lihat pada bendera Israel juga mengandungi simbol mereka (Freemasons) iaitu dua segitiga yang satunya terbalik, apabila digabungkan menjadi bentuk bintang. Lambang di panggil ‘Star of David’ dan merupakan lambang kepada orang-orang Yahudi.

Dua segitiga itu juga mempunyai beberapa maksud, dan yang biasa diketahui ialah segitiga normal itu melambangkan wanita dan segitiga terbalik itu melambangkan lelaki.
Menurut sumber-sumber Yahudi, ‘Star of David’ itu melambangkan nombor 7, iaitu hujungnya ada 6 dicampurkan dengan pusat tengah jadi 7. Maksud pendapat dari Yahudi itu ditujukan kepada bilangan hari Tuhan ciptakan alam ini iaitu 6 hari dan dicampur sehari hari berehat , menjadikannya 7 hari. Juga dinisbahkan kepada 6 hari bekerja dan 1 hari Sabat, 7 malaikat utama dan sebagainya.LIHAT KHABAR BAIK (INJIL BAGI UMAT KRISTIAN)DALAM BUKU PERTAMA IAITU KEJADIAN.
Bendera ini juga melambangkan cita-cita bangsa Israel menguasai dunia…….menyediakan kerajaan yang sangat luas termasuk Mekah dan Madinah dalam pemerintahnnya.
sumber Orang Biasa


Bila bercakap mengenai isu bendera Zionis Israel dalam laptop ini mungkin akan ada yang menyatakan ianya satu isu lama dan tidak perlu diambil peduli. Namun begitu aried percaya bahawa pasti ramai lagi yang tidak mengetahuinya dan malah ada yang belum pernah mendengarnya. Terkejut?
Usah terkejut kerana apa yang perlu anda buat ialah bukan hanya terkesima tetapi segeralah delete gambar itu tanda anda juga membenci dan berjuang melawan rejim zionis ini. Apa yang perlu anda buat ialah ikut langkah dibawah untuk mencari gambar rejim zionis israel ini kemudian deletelah segera.
Gambar Lambang dan Bendera Zionis Israel Dalam Laptop atau Komputer
Delete Gambar Lambang dan Bendera Zionis Israel Dalam Laptop Anda Delete Gambar Lambang dan Bendera Zionis Israel Dalam Laptop Anda!

1. Pergi ke C
2. Ambil Program Files
3. Klik pada Microsoft Office
4. Pilih MEDIA
5. Pilih CAGCAT10
6. Cari gambar bernama J0285926

{ 3 komen... read them below or add one }

amirahyusoff said...

memang ada :o

atiff said...

mmg setiap windows pasti ada..

Anonymous said...

gambar kaabah pun aq jumpa. cari J0301050.WMF

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...